Uzgörür İlkokulu
UZGÖRÜR BELDESİ GAZİ MAH. 1 CAD. UZGORUR ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 11 BULANIK / MUŞ

VİZYON

Yenileşmeyi ve çağdaşlaşmayı hedef edinmiş, geçmişini özümseyip geleceğini `BİZ` ruhu ile oluşturmak için farklı ideallere sahip, gücünü dinamizminden alan, herkesin özendiği örnek ve lider bir okul olmak istiyoruz.

MİSYON

Bizler Atatürkçü Düşünce Sistemi doğrultusunda çağdaş uygarlığı yakalamak ve üzerine çıkmak amacıyla; bilgiye ulaşıp davranışa dönüştürmesini bilen, kendine güvenen, kararlı, yenileşmeye açık, katılımcılığa ve demokrasiye inanan, çalışkanlığı ilke edinmiş, güçlükleri yenmesini bilen, sorunlar karşısında yılmayan, çağın gerektirdiği aktiflikte manevi değerlerinin bilincinde, sağlam karakterli; Ailesine, Milletine ve Devletine faydalı öğrenciler yetiştirmek için varız.

Öğretmen servisi vardır

ilçeye 37 km il merkezine 91 km

Muş ilinin Bulanık içesine bağlı bir beldedir.